Båtutleie

Saltstraumen er sportsfiskerens paradis fordi strømmene sørger for rikelig med føde til de mange fiskeslagene her. Der det er strøm er det alltid fisk, og her er utvalget av de mange slag stort. Du finner bl.a. sei, torsk, steinbit, uer, brosme, hyse, lange, sild, sjø-ørret og kveite. Av disse er sei og torsk de en finner mest av. Storseien er en utfordring på linje med laksen. Verdens største registrerte fangst av sei tatt på stang er i fra Saltstraumen. Rekorden er hele 22,7kg!

På Tuvsjyen kan man finne hvile i et rolig miljø og ha et fiskeelderado rett utenfor leilighetene.
Her på Tuvsjyen leier du gode båter både for individuelle og grupper. Våre sikkerhetsrutiner gir deg en god gjennomgang for å trygge din ferdsel i Saltstraumen m/omegn. Vi har tips til gode fiskeplasser!

Saltstraumtabellen viser tidspunkter for sterkest strøm

Yamarin 56

Med  styrekonsoll, mye plass på dørken, sitteplasser for og akter gjør Yamarin 56 til en flott fiskebåt. Båten kan lett brukes  i ruskete vær hvor skroget gir en komfortabel kjøreopplevelse og styrekonsollen ly for vær og vind.

Teknisk data:

Lengde: 553 cm (18 fot)
Bredde: 224 cm
Vekt: 620KG
Motor: Yamaha 60HK 4-takt
Personer: 4 stk.


Når du leier båt av oss har du tilgang på redningsvester til alle dine gjester.  Vi leier også ut flytedresser og fiskeutstyr.

For mer informasjon om båtene og priser, ta kontakt på tlf +47 75 58 77 91

Se film her: http://www.youtube.com/watch?v=D9fjus1XyL